MANİSA / KÖPRÜBAŞI - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Atatürk Mah. Fevzi Çakmak Cad. No13 Köprübaşı / MANİSA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusun da; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Okul yönetimince yapılan planlamaya göre geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun 2. maddesinde belirtilen niteliklere sahip vatandaşlar olarak yetişmeleri için; Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan gençleri; 1-Atatürk ilke ve inkılâplarına yürekten bağlı, anayasada ifadesini bulan Türk milliyetçisi, milli ve manevi değerlerini tanıyan, vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, bilimsel düşünceye açık vatandaşlar olarak gençleri yetiştirmek. 2-Medeni toplumların gerektirdiği sosyal ve kültürel davranışları kazanmış fertler olarak yetiştirmek.
Okulumuzda sınıf geçme orano %100dur.
Manisa İli Köprübaşı İlçesi Atatürk Mahallesi.
İlçe Merkezinde